Selecteer een pagina

Projecten

Websites gemaakt in WordPress

De Gouden Greep

De Gouden Greep

Een eiland midden in de plas met verscholen strandjes en mooie doorkijkjes. Een cadeau voor iedereen op Loosdrecht die weer eens ouderwets aan de waterkant wil recreëren. Een oase van rust temidden van de oprukkende gemotoriseerde watersport.
→ lees meer

The Blue Link

The Blue Link

The Blue Link (TBL) initiates, manages and participates in companies that show solid commercial returns and considerable development impact in developing countries.
→ lees meer

247 HYPE

247 HYPE

When we think of fashion, we mostly only think of the finished garment we hold in our hands or see on a runway.
→ lees meer

Vigilanter

Vigilanter

Wij zijn Vigilanter. Open en transparante mensen die zich inzetten om inzicht en overzicht te brengen in de financiële situatie van (familie)vennootschappen en stichtingen.
→ lees meer

Karen Pullen Coaching

Karen Pullen Coaching

Het is Karen haar drijfveer om mensen te laten ontdekken waar het hen nu werkelijk zelf om gaat in hun leven en hen dan vervolgens te helpen om de stap te zetten naar hun eigen identiteit. Zodat ze kunnen leven op een manier die echt bij hen past!
→ lees meer

Own Style

Own Style

Met Mariëlle Own Style adviezen ontdek je welke stijl bij jou past en hoe je daar stap voor stap naar toe werkt. Of het nu gaat over jouw mooiste kleuren, welke pasvormen je het best kunt dragen of de accessoires, die de finishing touch geven. Het draait om jou: wie je bent, wat je doet….
→ lees meer

Stripwerkplaats

Stripwerkplaats

Deze website geeft een beeld van de strips die Albert Jan heeft gemaakt in de afgelopen jaren. De strips zijn veelal geïnspireerd op zijn vrouw Ariane, dochters Fien en Merel, kleinzoons Bonni en Quentin en hond Boy.
→ lees meer

42Collective

42Collective

42Collective is a cooperation. Fully in line with our open and collaborative spirit In our collective ecosystem we welcome partners and members to create impact on BHAGs. For every job to be done, we work with the best talent out there.
→ lees meer

Generations INC.

Generations INC.

Wij kennen de verschillende generaties op de werkvloer als geen ander. Hun werkwijzen en hun talenten. Jarenlange ervaring heeft ons gebracht bij vandaag. Een visie op generaties, een inspirerend verhaal én een hands-on aanpak om de huidige generaties op de werkvloer meer tot hun recht te laten komen.
Welkom bij Generations INC.!
→ lees meer

Dorpshuis Vreeland

Dorpshuis Vreeland

Het Dorpshuis is van en voor ons allemaal, jong en oud, bewoners van in en om Vreeland. Het is de plek waar we verbinding maken met elkaar, waar we elkaar kunnen ontmoeten in een fijne sfeer.
→ lees meer

Zomerhuis Zuiderzeezicht

Zomerhuis Zuiderzeezicht

Zomerhuis Zuiderzeezicht is een luxe, modern en kindvriendelijk huis met een heerlijke tuin op het zuiden. Zowel vanuit de tuin als vanuit de woonkamer kan je genieten van eindeloze zonsondergangen in het meer.
→ lees meer

Eetcafé Oud Zuid

Eetcafé Oud Zuid

Eetcafé Oud Zuid is een knus en sfeervol dorpscafé gelegen in het prachtige Loenen aan de Vecht. Op de plek waar voorheen de paarden van de (post)koetsen en trekschuiten werden gestald, is sinds de jaren 50 een gezellig dorps eetcafé gevestigd.
→ lees meer

Luttik Alkmaar

Luttik Alkmaar

In een bijzonder pand kun je logeren in een van de zes lichte, comfortabele, ruime hotelkamers, ook kun je genieten van heerlijke koffie en een zoet of hartig hapje in de coffeebar en je kunt zeven dagen per week shoppen in de speciale ‘Luttik’-conceptstore.
→ lees meer

Vechtplassencommissie

Vechtplassencommissie

De Vechtplassencommissie onderhoudt samen met de Vrienden van de Vecht en Werk aan de Vecht dat beeldverhaal en schrijft mee aan nieuwe hoofdstukken.
→ lees meer

MBToonkunst

MBToonkunst

De Maatschappij tot Bevordering der Toonkunst bestaat sinds 1829 en heeft de afgelopen 192 jaar een grote reputatie verworven. Veel van de bij de oprichting geformuleerde doelstellingen met betrekking tot de ontwikkeling van de actieve en passieve muziekbeoefening, het muziek(vak)onderwijs en het historisch onderzoek – zijn gerealiseerd.
→ lees meer

Streekmuseum Vredegoed

Streekmuseum Vredegoed

Duik in het verleden van de dorpen en boerderijen van het veengebied rond 1900 tot ongeveer 1950. Beleef de unieke natuur van het veengebied te voet, per fiets of fluisterboot.
→ lees meer

Bureau SO

Bureau SO

Bureau SO is een ontwerpbureau, opgericht door Stijn Severijn en Odette Visser. De ontwerpers hebben jarenlange ervaring in production design, decorontwerp en het formeren en leiden van art departments voor televisieproducties.
→ lees meer

Bistro Refter

Bistro Refter

Bij Bistro Refter serveren ze goede eerlijke producten, waarop trefwoorden als duurzaamheid, biologisch en ambachtelijkheid van toepassing zijn.
→ lees meer

Sculptures by Emilie

Sculptures by Emilie

Soms tref ik een klant die het liefst de website  zo veel mogelijk zelf wil bouwen, maar wel graag het begin door mij wil laten doen. Emilie had al wel ervaring in WordPress maar niet met het installeren van WordPress en het thema. Na het klaar zetten van de basis en een schriftelijke instructie is Emilie zelf met de site aan de slag gegaan en uiteindelijk de site helemaal zelf gebouwd!

Vreeland

Vreeland

Een informatieve site over mijn hometown Vreeland. Een verzamelplek waar werkelijk alle informatie over ons dorp is te vinden. Handig voor bewoners maar ook erg handig voor bezoekers!
→ lees meer

MOcean Art Photography

MOcean Art Photography

Deze website is een gezamenlijk project geweest. De taak verdeling was goed, ik WordPress en de basis, Monique het beeldmateriaal. Haar mooie (onderwater)foto’s komen in deze site erg goed tot hun recht!

 

Bedrijfsvereniging Ondernemend Vreeland

Bedrijfsvereniging Ondernemend Vreeland

De bedrijfsvereniging Ondernemend Vreeland bestaat al tientallen jaren en kent inmiddels meer dan zestig leden. Alle leden wonen in Vreeland terwijl hun bedrijf ook buiten de dorpsgrenzen gevestigd kan zijn. Het doel van deze website is om elkaar nog beter te kunnen vinden. Wie is wie en wie doet wat?
→ lees meer

Villa Schier

Villa Schier

Villa Schier is een luxe, gezellig, zeer compleet familiehuis op Schiermonnikoog. Uiteraard ook te huur, dus eventuele huurders kunnen op website algemene informatie over het huis en over Schiermonnikoog vinden.
→ lees meer

CVK Fotografie

CVK Fotografie

Beelden die je raken, dat is kenmerkend voor het werk van CVK Fotografie. En dat was ook de bedoeling van de nieuwe website. Beelden tonen die rechtstreeks bij je binnenkomen.

Mariella Vink

Mariella Vink

De collectie beelden, schalen en ander  objecten van Mariella Vink verdienden een site! Sommige werken zijn te koop en anderen niet. De  beelden hebben allemaal 1 ding gemeen, ze zijn een ode aan het vrouwelijk achterwerk!

Vreeberg

Vreeberg

Vreeberg, een  specialist in elastische en flexibele kunststof film, was  weer toe aan een nieuwe site. Een tweetalige site die naast informatief ook aantrekkelijk is.

Babbel Toys

Babbel Toys

Babbel Toys, een agent voor diverse speelgoedmerken.  Op de website is onder andere te bekijken waar de merken te koop zijn en heeft ieder merk een met wachtwoord afgeschermde pagina met meer informatie voor winkeliers.

Werkplaats Wijlande

Werkplaats Wijlande

Werkplaats Wijlande is een initiatief waarbij op zaterdagmiddag objecten van hout worden gemaakt met kinderen van 6 tot 12 jaar oud. De kinderen zijn altijd samen met een   ouder/grootouder/verzorger. Op de website van Werkplaats Wijlande kunnen kinderen inspiratie opdoen voor hun eigen creatie .

Spot-Relocations

Spot-Relocations

Spot Relocations  helpt grote en kleine bedrijven met het verhuizen van haar werknemers. Van het buitenland naar Nederland of van Nederland naar het buitenland.

Liesbeth Romeijn

Liesbeth Romeijn

Liesbeth Romeijn is een beeldend kunstenaar en portrettist in Vreeland. Haar nieuwe website is zo puur en eenvoudig dat haar werk maximaal tot zijn recht komt.

Studio Martine Hommes

Studio Martine Hommes

Studio Martine Hommes maakt mode en kunst van wol en zijde. Zij gebruik hiervoor speciale technieken en traditionele methodes. Haar strakke en eenvoudige website laat vooral de foto’s en haar werk voor zich spreken.

Tandheelkunde Kliniek Heuvelrug

Tandheelkunde Kliniek Heuvelrug

Tandheelkunde Kliniek Heuvelrug is op 1 februari 2016 geopend. De website, welke op 1 februari online was, laat precies die informatie zien die voor de patient relevant is. Niet meer en niet minder.

Spark sport

Spark sport

Spark, een club die buiten sporten organiseert, wilde graag een sportieve website met een actieve uitstraling.

Dieuwer Elema

Dieuwer Elema

De nieuwe website van Dieuwer Elema laat op een speelse manier de diversiteit van haar werken zien. Een filter biedt de kijker de mogelijkheid een keuze te maken tussen bijvoorbeeld landschappen, dorps,- en stadsgezichten en reisimpressies.

Maai Design

Maai Design

Interieurarchitectenbureau Maai Design heeft een nieuwe website gekregen die vooral draait om haar portfolio. De site bestaat voornamelijk uit foto’s. Door de strakke en simpele vormgeving komen de foto’s van de projecten goed tot hun recht.

STAG Loenen

STAG Loenen

STAG Loenen  wilde op een sobere, aantrekkelijke en informatieve manier laten zien wat zij voor inwoners van de (voormalige) gemeente Loenen aan de Vecht kunnen betekenen.

De Haan Civiele Techniek

De Haan Civiele Techniek

Een nieuwe website voor een ingenieursbureau die een mooi portfolio heeft opgebouwd.

De Haan Civiele Techniek wilde een portfolio website met het laatste nieuws direct zichtbaar op de homepage.

Dorpsraad Loenen aan de Vecht

Dorpsraad Loenen aan de Vecht

Weinig poespas en afleiding, bondige maar nuttige informatie en sfeervolle foto’s. Dat waren de uitgangspunten voor een nieuwe site voor de Dorpsraad Loenen aan de Vecht.

De nieuwe, informatieve website voor de Dorpsraad Loenen aan de Vecht, is online. Bijna iedere pagina heeft een andere foto als header. De foto’s zijn typische beelden voor het dorp Loenen aan de Vecht.

Aabes bekleding

Aabes bekleding

Aabes bekleding wilde graag met een nieuwe website de diversiteit aan projecten laten zien. Aabes stoffeert niet alleen mebeuls, maar bekleed ook auto’s en boten. De rijkheid aan opdrachten worden op een speelse manier getoond.

Het WordPress thema waar deze site mee is gemaakt, is erg geschikt om een  portfolio te laten zien.

Match14

Match14

Het mooie, sportieve logo en de sprekende zwart/wit foto’s waren de basis voor de nieuwe website van sportfysiotherapeut Vincent Heesemans.

Kayaveda

Kayaveda

Kayaveda is een yogastudio en therapie praktijk. De nieuwe website voor Kayaveda laat met prachtige foto’s, warme kleuren en duidelijke informatie zien wat Kayaveda te bieden heeft.

De SEO  (search engine optimization) plugin van Yoast helpt de website hoger te komen in de Google ranking.

TOM10

TOM10

TOM10, een fullservice computerbedrijf, wilde graag een website waar niet meer dan de meest zinvolle informatie op staat. Simpel maar doeltreffend.

Op deze website staat een programma geïnstalleerd waarmee TOM10 op afstand kan inloggen op de pc van klanten, zo kan ook op afstand computerhulp gegeven worden.

Dorpsraad Vreeland

Dorpsraad Vreeland

De Dorpsraad Vreeland wil graag relevante informatie voor alle Vreelanders beschikbaar maken en communiceren met de Vreelanders.

De nieuwe website laat in duidelijke blokken het laatste nieuws zien. Ieder bericht wordt gedeeld met Facebook om een zo groot mogelijk bereik te hebben.

Verder is er op de website een mooie plugin geïnstalleerd waarmee documenten op een overzichtelijke manier op de website getoond worden.

Praktijk Groei

Praktijk Groei

Een nieuwe, frisse, geschikt voor alle beeldschermen en makkelijk te onderhouden website die goed vindbaar is. Dat was de vraag van Groei, praktijk voor diagnostiek. pedagogische advisering, coaching en supervisie.

Op de website van Praktijk Groei is onder andere de plugin SEO by Yoast  geïnstalleerd, met deze plugin kan iedere pagina geoptimaliseerd worden voor een betere vindbaarheid in Google.

Vreelandbode

Vreelandbode

De Vreelandbode is een gratis maandblad voor alle inwoners van Vreeland.

De site van de Vreelandbode  is gemaakt in WordPress en maakt gebruik van een “magazine-style” thema. De homepage is dynamisch en laat altijd de laatste 6 berichten zien.

Een geavanceerd zoek-systeem maakt het mogelijk om ook in alle oude Vreelandbode’s te zoeken, die als pdf bestand op de site staan.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je eigen site en wil je meer (vrijblijvende) informatie, neem dan contact met me op.

Mobiel: 06-18050601