Selecteer een pagina

wietsketammes.nl

Maatwerk

Samen bepalen we wat ik voor je kan betekenen en nemen we besluiten over: de url van je website en waar je site gehost wordt, over de software waarin je site wordt gebouwd en over het beeldmateriaal en de content.

WordPress

Alhoewel WordPress is ontstaan als software voor bloggers, wordt het tegenwoordig veel gebruikt voor de bouw van websites zonder blog.

WordPress is makkelijk zelf te beheren en er zijn vele plugins (webshop, fotogallery, blog) op je site te installeren. Voor jouw site kunnen we kiezen voor een bestaand WordPress thema (vormgeving/layout) of voor een op maat gemaakt thema.

l

Projectmanagement

Wil je graag alles aan mij uitbesteden? Door samenwerkingen met grafische vormgevers, fotografen en tekstschrijvers, kan ik het hele pakket van je overnemen.

Onderhoud

We kunnen ook afspraken maken over de nazorg of het onderhoud van je WordPress website. Zowel voor een website die door mij is gemaakt, als een site die iemand anders heeft gebouwd.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je eigen site en wil je meer (vrijblijvende) informatie, neem dan contact met me op.

Mobiel: 06-18050601