Selecteer een pagina

Natuurlijk kan ik ook advies en ondersteuning geven bij website die reeds in WordPress zijn gemaakt.

Ben je al een heel eind met het maken van je eigen site, maar loop je op een aantal punten vast? Of wil je graag zelf ontdekken hoe WordPress werkt en heb je af en toe advies nodig? Ook dan kan ik je verder helpen.

Met Karin van Dis al een aantal keren mogen samenwerken aan nieuwe websites. Inmiddels heeft zij ook WordPress leren kennen en waarderen en met wat tips, tricks and koffie heeft zij haar eigen site gemaakt.

Boks architectuur heb ik geholpen met het installeren van WordPress op de server en geadviseerd bij sommige plugins en het inrichten van verschillende pagina’s. Omdat de hosting van de oude site niet meer voldeed aan de wensen, heb ik de nieuwe website en de domeinnaam verhuist naar een andere provider.

Daan Ink was bijna klaar met het maken van de website in WordPress maar liep op een aantal punten vast. Daan Ink heb ik geholpen met het vertalen van delen van de website en ik heb een aantal visuele dingen aangepast. De visuele dingen worden oa in CSS bepaald. Door de stijl-regels in CSS aan te passen, komen details van de site er anders uit te zien. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van de kleur uit het logo in de website.