Selecteer een pagina

Dienstenoud

Maatwerk

Samen bepalen we wat ik voor je kan betekenen en nemen we besluiten over: de url van je website en waar je site gehost wordt, over de software waarin je site wordt gebouwd en over het beeldmateriaal en de content.

Wil je graag alles aan mij uitbesteden? Door samenwerkingen met grafische vormgevers, fotografen en tekstschrijvers, kan ik het hele pakket van je overnemen.

HTML5 & CSS3

HTML5 en CSS3 is een computertaal, bestaande uit codes, waarmee je een website kunt bouwen. Deze taal gebruik ik voor het maken van jouw site. Sites gemaakt in deze taal, worden standaard zonder content management systeem (CMS) geleverd.

Wil je een CMS voor jouw site, dan maak ik jouw site in WordPress.

picts

WordPress

Alhoewel WordPress is ontstaan als software voor bloggers, wordt het tegenwoordig veel gebruikt voor de bouw van websites zonder blog.

WordPress is makkelijk zelf te beheren en er zijn vele plugins (webshop, fotogallery, blog) op je site te installeren. Voor jouw site kunnen we kiezen
voor een bestaand WordPress thema (vormgeving/layout) of voor een op maat gemaakt thema.

Social Media

Waarschijnlijk bevindt jouw doelgroep zich op de social media! Via deze social media kan je in contact komen met je doelgroep, je potentiele klanten. Een goede reden dus om ook social media aan jouw site toe te voegen.

Ben je (nog) niet thuis in de social media en wil je hier hulp of advies bij, dan nemen we dit ook mee tijdens de ontwikkeling van jouw site.

Nazorg

We kunnen ook afspraken maken over de nazorg van je website. Bijvoorbeeld als je hebt gekozen voor een website zonder CMS, dan kan ik tekst en beeld wijzigingen voor je doorvoeren.